Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πως είναι σήμερα οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τον «Ιησού»

Δείτε πως είναι σήμερα οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τον «Ιησού»
Είναι αλήθεια πως σχεδόν όλοι όσοι ενσάρκωσαν τον Ιησού είδαν την καριέρα τους να..εξαφανίζεται! Σαν κατάρα ακολουθεί πολλούς ηθοποιούς ο συγκεκριμένος ρόλος.

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Ο καλύτερος «Χριστός» της τηλεοπτικής και κινηματογραφικής ιστορίας, ο πρωταγωνιστής του δράματος του Franco Zeffirelli, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», σήμερα είναι αγνώριστος! Μπορεί να έχει μείνει στις μνήμες όλων μας ως 31 ετών με μακριά καστανά μαλλιά, αλλά πλέον έχει μεγαλώσει και έχει αφήσει πίσω του την υποκριτική. Ή καλύτερα η υποκριτική τον άφησε, αφού ο ηθοποιός συνέχισε να δουλεύει σε βρετανικές και ευρωπαϊκές παραγωγές, αλλά οι πόρτες του Hollywood έκλεισαν διαπαντός για αυτόν. Οι παραγωγοί θεώρησαν ότι το κοινό τον είχε ταυτίσει απόλυτα με τον ρόλο του Ιησού.
xristos.JPG
«Ο Χριστός ξανασταυρώνεται»

Και ο Έλληνας "Χριστός" όμως δεν ξέφυγε. Ο Αλέξης Γκόλφης που πρωταγωνίστησε στο σίριαλ «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» χάθηκε από προσώπου γης μετά την προβολή της ταινίας.
Είχε παίξει σε σειρές, αλλά έμεινε γνωστός ως Ιησούς. Ο Αλέξης είχε παραδεχθεί ότι ο κόσμος τον αναγνώριζε συχνά στο δρόμο και τον σταματούσε , βλέποντας στο πρόσωπό του εκείνο του Χριστού. Τελευταία του εμφάνιση ήταν σε μεσημεριανή εκπομπή όπου μιλούσε, με αξιοπρέπεια, για το δράμα που ζούσε. Το 2007 έφυγε από τη ζωή. Ο ηθοποιός πέρασε δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής του.
Το 2007 ήταν μόλις 59 ετών, μόνος και αβοήθητος. Ζούσε σε ένα άθλιο δωμάτιο στα Πατήσια, ενώ κατά κύριο λόγο κοιμόταν σε ένα παγκάκι στην πλατεία Κολιάτσου και έψαχνε στα σκουπίδια για φαγητό. Ο θάνατός του έγινε γνωστός μετά από δύο μήνες, στις 9 Οκτωβρίου 2007, όπου και βρισκόταν στο νεκροτομείο αλλά δεν τον είχε αναζητήσει κανείς.
Ο Αλέξης το τελευταίο διάστημα της ζωής του έπινε και έπαιρνε ουσίες. Η ΕΡΤ τιμώντας την προσφορά του καλλιτέχνη και παλαιού συνεργάτη της, αποφάσισε να γίνει η κηδεία του με δαπάνη της.
gkolfis.jpggkolfis alex twra.png


«Ο Βασιλεύς των βασιλέων»
basileuis basilewn.jpg
jefreey.jpg

 Ο Jeffrey Hunter αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από την επανέκδοση της ταινίας «Ο Βασιλεύς των βασιλέων»ως Ιησούς. Σε ηλικία 42 ετών είχε τραγικό θάνατο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο και αιμορραγία.

«Ο Τελευταίος πειρασμός»
peirasmos.jpgwilliam_defoe.jpg
Σφοδρή κριτική δέχτηκε η ταινία με πρωταγωνιστή τον William Dafoe του Martin Scorsese το 1988 βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη. Ο William ήταν ένας από τους λίγους ηθοποιούς που δεν στιγματίστηκε από τον ρόλο. Έχει παίξει σε αρκετές ταινίες από τότε και σήμερα είναι πασίγνωστος στο ευρύ κοινό.

«Jesus»
jesus.jpgjeremy_sisto.jpg
Ο «Jesus», Jeremy Sisto από την μίνι σειρά του Roger Young για ένα μεγάλο διάστημα είχε πιστέψει πραγματικά πως είναι ο Ιησούς και δήλωνε «ο λόγος που με επέλεξαν για τον συγκεκριμένο ρόλο είναι επειδή είμαι όμορφος. Ακόμα πάντως μου λένε στα μπαρ να μετατρέψω το νερό σε κρασί»…. Πλέον παίζει στη σειρά «Νόμος και τάξη» και παρά το γεγονός ότι έχει βάλει κάμποσα κιλά παραμένει όμορφος και φίρμα στις γυναίκες. Ενώ φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον ρόλο του Ιησού.


Εκμεταλλευτείτε τις αλλαγές στο νυχτερινό τιμολόγιο και εξοικονομήστε χρήματα!

Εκμεταλλευτείτε τις αλλαγές στο νυχτερινό τιμολόγιο και εξοικονομήστε χρήματα!
Νέο ωράριο θα έχει το νυχτερινό τιμολόγιο από την 1η Μαΐου, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Τα νοικοκυριά θα μπορούν να απολαμβάνουν μειωμένων χρεώσεων από τις 23.00 έως τις 07.00, με τη ρύθμιση να ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου.

Καταναλωτές που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό μπορούν να ζητήσουν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από τα αρμόδια γραφεία ΔΕΗ της περιοχής τους ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ, www.dei.com.gr/Σπίτι/Οικιακά Τιμολόγια /Οικιακό τιμολόγιο με χρονοχρέωση (μειωμένο νυχτερινό) - Γ1Ν.

Τι εστί νυχτερινό τιμολόγιο

Το νυχτερινό τιμολόγιο τοποθετείται με ένα πάγιο ύψους 4 ευρώ το τετράμηνο και περιλαμβάνει σταθερή χρέωση στην κατώτατη τιμή ανά κιλοβατώρα (0,054 ευρώ) ανεξαρτήτως κατανάλωσης.

Το κανονικό τιμολόγιο έχει κλιμακωτή χρέωση που μπορεί να φθάσει και τα 0,08174 ευρώ η κιλοβατώρα.

Έτσι, ένα νοικοκυριό που προγραμματίζει τις «βαριές» συσκευές για λειτουργία στο νυχτερινό τιμολόγιο μπορεί να πετύχει σημαντική μείωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ χωρίς να χρειάζεται να ξενυχτά μέχρι τις 2 και τις 3 το πρωί, αφού πλέον θα ξεκινά από τις 23.00!

-Αυτό που οι γάτες της γειτονιάς μου έχουν πιο έντονη σεξουαλική ζωή από εμένα.....εεεεεε με ξεπερνά!!!!

Το χειμώνα λέει σχήμα Μαζωνακης - Παολα.
Θα το ονομάσουν.... "Mazo and the zoo.."

Save energy ,cupkates,κουνελάμαξο!






ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΜΑΞΟ!!!ΑΧΑΧΑΧΑ!

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ενός λεπτού σιγή για τις κομμωτριες που τους λες:"πάρτα μου λίγο" και βγαίνεις από το κομμωτήριο φαντάρος!

Φωτογραφία

Kαι όμως, υπάρχει ένα κουμπάκι στο
facebook, που άμα το πατήσετε, μπορείτε
να κάνετε σχέση, να κάνετε σεξ, να
γλεντήσετε πραγματικά, να γελάσετε, να
κλάψετε, να ΖΗΣΕΤΕ....Λέγεται
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ...!!!



The monument to the melting ice cream in Budapest

Μιλανε 2 διδυμοι...
- Που εισαι ολη μερα ρε μαλακα;
- Η μαμα με εκανε μπανιο 2 φορες...


 

-Mανα που έβαλες την μπλούζα των Metallica;
-Metaplita!!!!!!!
 

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

old time classic!

ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟ ΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΣΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ SEX SYMBOL!ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΚΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΗ? ΜΕΧΡΙ ΚΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ ΤΕΜΠΕΛΑ! ΨΩΦΑ ΜΩΡΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΣΚΑΒΩ! ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΠΑΙΖΕΙ Stradivarius..ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΠΦΦΦ

ΚΑΝΕ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΟΣΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΕ ΥΨΟΣ!

 
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΝΑ ΒΓΩ ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!
 

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΕΥΧΗ...

Θεέ μου, 

καλή η υπομονή που μου έδωσες και σε ευχαριστώ..... δύναμη δεν θέλω......να σαι καλά...αλλά...να μωρέ...καλοκαίρι έρχεται....... δώσε μου.....λίγη γράμμωση...

Εκείνη τη στιγμή,όταν χάνεις μια κλήση για 2 δευτερόλεπτα, παίρνεις κατευθείαν πίσω και κανείς δεν το σηκώνει...Καλά τι κάνουν; παίρνουν τηλέφωνο, το κλείνουν,το ρίχνουν μακριά και το βάζουν στα πόδια??? Δε μπορώ να καταλάβω...

 
Αντρα που ξεχωριζει το σομον απο το ροζ να τον φοβαστε.!!!
 Γιατι ο Ηρακλης ηταν γυμνος και με ροπαλο.....????
-Γιατι γαμουσε και εδερνε.......!!!!!!
 
 Ο χρήστης πληκτρολογεί...
Ο χρήστης πληκτρολογεί...
Ο χρήστης πληκτρολογεί...
Ο χρήστης πληκτρολογεί...
Ο χρήστης πληκτρολογεί...
Ο χρήστης πληκτρολογεί...
Έρχεται μήνυμα "οκ" ......

Πες μου ότι έψαχνες το "ο" & το "κ" .. να τρελαθώ....
 
 
-Γιατί παιδί μoυ δεν φοράς ζακέτα; Ο Κωστάκης γιατί την φοράει;
-Ναι μαμά,αλλά ο Τάσος είναι με κοντομάνικο!
-Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι...
  
Το τέλειο ζευγάρι… ΥΠΑΡΧΕΙ… μόνο σε παπούτσια....!
 

...λένε : ... μετά από κάθε χωρισμό γινόμαστε ακόμη καλύτεροι !!! άρα εγώ αγγίζω , πλέον , την τελειότητα...!!!!!

Ενος λεπτου σιγη για ολους εμας που ειπαν στο chat "Πρεπει να βγω ρε, τα λεμε" και στην πραγματικοτητα πατησαν απλα offline στο παραθυρο......!!!

Πανελλήνια έρευνα που διενεργήθει σε άτομα ηλικίας 18-45 έδειξε..:
-το 120% των Ελλήνων έχει δουλέψει ως μπαρμαν.
-το 140% ως dj.
-το 170% ειχε μια γκομενα απο το χωριο, που δεν την ξερεις.
-το 190% ειχε μια γκομενα που ειχε κανει φωτογραφιση ή ειχε παιξει τουλαχιστον σε καποιο videoclip.
... -το 250% ξερει απο νυχτα,και την εχει φαει με το κουταλι.
-το 265% πριν 2 χρονια ηταν φετες.
-το 270% στανταρ εχει παιξει σε καποια εθνικη οταν ηταν μικρος,και μετα τον αδικησαν.
-το 290% εχει καποιο γνωστο-υπευθυνο σε τοπ μαγαζι,που τυχαινε να μην δουλευει τη συγκεκριμενη μερα.
-το 400% εχει ενα φιλο που επαθε ακριβως το ιδιο με εσενα και σε καταλαβαινει απολυτα...!!
 
 
Ακόμα περιμένω να χρησιμοποιήσω
το: x² + y +8 [(x + 2y ² = a-z] + 2x ³ +
(-2z = 2. 4) + 10y -5Z ³= k= 9 στη
κανονική μου ζωή !

Spiked!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

.....η αμήχανη στιγμή που σου λέει Σαλονικιός "σε στέλνω σε λίγο" και δε ξέρεις αν σε χωρίζει οσονούπω ή θα μιλήσετε πιο μετά ... !!!!


ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ....ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ....

Πίνεις αναψυκτικά; Δες τι παθαίνεις από τα πολλά αναψυκτικά!

αναψυκτικά
Για κάθε 340ml ο κίνδυνος αυξάνεται κατά 22%.
Η κατανάλωση ενός ή περισσότερων αναψυκτικών με ζάχαρη κάθε μέρα αυξάνει τον κίνδυνο για εμφάνιση διαβήτη στο μέλλον, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα. Κάθε αναψυκτικό παραπάνω που πίνει κάποιος μέσα στην ημέρα, αυξάνει ανάλογα ο σχετικός κίνδυνος.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη Ντόρα Ρομαγκουέρα του Imperial College του Λονδίνου, μελέτησαν τις διατροφικές συνήθειες περίπου 350.000 ατόμων σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες.
Η μελέτη έδειξε ότι για κάθε έξτρα 340 ml καθημερινής κατανάλωσης αναψυκτικών με ζάχαρη (δηλαδή περίπου όσο ένα αναψυκτικό), ο κίνδυνος για διαβήτη αυξάνεται κατά 22% σε σχέση με όσους πίνουν μόνο ένα αναψυκτικό το μήνα ή λιγότερο. Η κατανάλωση φρουτοχυμών δεν φαίνεται να αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης διαβήτη.
«Με δεδομένη την αύξηση της κατανάλωσης αναψυκτικών με ζάχαρη στην Ευρώπη, θα πρέπει να δοθούν στον πληθυσμό σαφή μηνύματα για τις ανθυγιεινές συνέπειες αυτών των ποτών», δήλωσε η υπεύθυνη της έρευνας.
Η ευρωπαϊκή μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει παρόμοια ευρήματα από προηγούμενες έρευνες στις ΗΠΑ, που έχουν συμπεράνει ότι τα αναψυκτικά με ζάχαρη συνδέονται με αύξηση του σωματικού βάρους και με καταστάσεις όπως ο διαβήτης τύπου 2. Η συγκεκριμένη χρόνια πάθηση, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πλήττει πάνω από 310 εκατ. άτομα παγκοσμίως.
«Το συμπέρασμα είναι ότι τα αναψυκτικά με ζάχαρη δεν κάνουν καλό. Δεν έχουν θρεπτική αξία και, όπως δείχνουν τα στοιχεία, η καθημερινή κατανάλωσή τους μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2», δήλωσε ο Πάτρικ Γουλφ από το University College του Λονδίνου.
«Από μόνα τους, τα αναψυκτικά με ζάχαρη αποτελούν μόνο ένα μέρος της όλης εικόνας, έναν μόνο από τους δυνητικούς παράγοντες κινδύνου για τον διαβήτη τύπου 2. Από τη στιγμή όμως που κανείς μπορεί εύκολα να εξαλείψει αυτόν τον παράγοντα, προτιμώντας αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη ή, ακόμα καλύτερα, βγάζοντάς τα τελείως από τη διατροφή του, έχει πράγματι νόημα να το κάνει», πρόσθεσε.
Από την άλλη, ο δρ Μάθιους Χομπς, επικεφαλής ερευνών της βρετανικής οργάνωσης για το διαβήτη Diabetes UK, σχολιάζοντας τη νέα έρευνα, ανέφερε πως αν και ο αυξημένος κίνδυνος λόγω των αναψυκτικών δεν φαίνεται να προκαλείται μόνο επειδή αυτά έχουν περισσότερες θερμίδες και άρα αυξάνουν το σωματικό βάρος, «δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόδειξη πως τα αναψυκτικά με ζάχαρη αυξάνουν τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2 για κάποιον άλλο λόγο πέρα από την αύξηση του βάρους που επιφέρουν».
αναψυκτικά

Τα βλαμμενα του γειτονα με προκαλεσαν να παιξουμε μπουγελο...γραφω αυτο το status περιμενοντας την κατσαρολα με το νερο να βρασει...!

-Που θα πατε το πασχα?
-Στο σαλονι μαλλον,γιορτινη μερα,μην τρωμε παλι στην κουζινα!!!
....ήρθε η ώρα για τα σορτσάκια κοπελιές ....
ρουφάμε και χωράμε ...ρουφάμε και χωράμε , λέμεεεε !!!!!!

The Science of Sexy

Αναρωτιέμαι καμια φορα τι στο καλο κανανε οι γονεις μου σε μια εποχη χωρις ιντερνετ, κινητα, τηλεορασεις.... Ουτε τα 24 αδερφια μου δε μπορεσαν να μου λύσουν την απορια!!!

-Ώρες ώρες νιώθω σαν το πορτοκαλί φανάρι..
-Δηλαδή......???
-Με γράφουν όλοι στα @ρχ@δια τους.......!!!!!!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Και πάνω που θα δημοσίευα το μανιφέστο μου για τον έρωτα......... ήρθαν τα σουβλάκια!!!

Ενός λεπτού σιγή γι'αυτούς
που μας θεωρούσαν δεδομένους
& μας έχασαν χωρίς να τo πάρουν χαμπάρι...!!!
ΒΑΣΙΛΙΑΣ : βασιλεύει
ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ : κυβερνάει
ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ : πολεμάει
ΠΟΛΙΤΗΣ : δουλεύει για και τους τρεις
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ : μπερδεύει και τους τέσσερις
ΓΙΑΤΡΟΣ : ξεμπερδεύει και τους πέντε
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ : δηλητηριάζει και τους έξι
ΠΑΠΑΣ : κηδευει και τους εφτά
ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ : θάβει και τους οχτώ
ΔΙΑΒΟΛΟΣ : παίρνει και τους εννιά
ΓΥΝΑΙΚΑ : εξαπατά και τους δέκα...!!!!!!!!
-Ναι, τηλεκύβος εκεί.?.
-Ναι.
-Γ@@στε.?.
-Λυπάμαι δεν είναι η λέξη που ψαχνόυμε...!
Φορας μινι-ζωνη, λεοπαρ πεδιλο και φουξια μπουστο και κλαιγοντας λες: "Με θελουν μονο για ΠΗΔΗΜΑ". Ασε μας ξεκωλιτσα μου ♥
Αληθεια πως τα καταφερνουν καποιοι και γραφουν την αυτοβιογραφια τους?Εγω δε θυμαμαι τι εφαγα πριν τρεις ωρες...

Ειμαι σιγουρη πως η γυναικα που πρωτοειπε τη φραση "ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι" πρεπει να ηταν καποια Κινεζα που εχασε τον αντρα της στο πληθος.


ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.....ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΩ...

Τον πλήγωσε η γκόμενα λέει & δεν ξανακάνει σχέση... Κάτσε ρε φίλε, και εγώ έχω καεί με την πρώτη δαγκωνιά στο σουβλάκι αλλά ξανάφαγα!!!
Πήγα σήμερα στο jumbo και δε με άφησαν να μπω. Δεν είχα κλείσει τραπέζι λέει...
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΤΙ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΤΕ???ΕΛΙΕΣ,ΛΑΔΙ,ΦΕΤΤΑ ΚΑΙ.....ΨΩΝΑΡΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ!

ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ...

Συνήθως όταν είναι μικρά τα κορίτσια θέλουν Barbie, ενώ τα αγόρια
ακριβά αυτοκίνητα.
To θέμα είναι ότι μεγαλώνοντας οι επιθυμίες αυτές απλώς
αντιστρέφονται. . .

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακατάλληλη βαφή αβγών εντόπισε ο ΕΦΕΤ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακατάλληλη βαφή αβγών εντόπισε ο ΕΦΕΤ 
Εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδας, ο ΕΦΕΤ πραγματοποίησε ελέγχους στις βαφές αβγών σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους.
Όπως ανακοίνωσε, εντόπισε ακατάλληλη βαφή αβγών.
Συγκεκριμένα, ελήφθη δείγμα χύδην φυσικής βαφής αυγών, ριζάρι, Radix Cut, με την ίδια εμπορική ονομασία, αριθμό παρτίδας LOT 11190 και ημερομηνία λήξης 31.12.2014. 
Το προϊόν αυτό προέρχεται από το Ιράν, διακινείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Αλεξόπουλος Αλ. & ΣΙΑ Ο.Ε., που εδρεύει τέρμα Αγ. Μαρίνης 19300 στον Ασπρόπυργο και ελήφθη από την επιχείρηση Αφοι Παντ. Χατζηγεωργίου Ο.Ε., Ευριπίδου 37 Αθήνα.
Η συγκεκριμένη χρωστική χαρακτηρίστηκε ως μη κανονική και μη ασφαλής διότι προέρχεται από φυτό για το οποίο δεν υπάρχει ιστορικό ασφαλούς χρήσης ως τροφίμου και δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιτρεπόμενες χρωστικές για τη διακοσμητική χρώση των κελυφών των αυγών.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου του εν λόγω προϊόντος και η διαδικασία ελέγχου είναι σε εξέλιξη.
Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιήσουν τη βαφή αυτή για τον παραδοσιακό στολισμό των πασχαλινών αβγών.

ΓΗΠΕΔΟ???ΜΠΑΑΑΑΑΑ....

Παντρεμένος σε φίλο:
-Έβαλα πλυντήριο, έκανα σίδερο, έπλυνα τα μπαλκόνια, πτώμα είμαι!
Απάντηση:
-Πάμε στο γηπεδο αύριο ή έχεις περίοδο;

2 ευρω η μπαλα παγωτο! Θα την εγλυψε ο ΡΟΥΒΑΣ δεν εξηγείται αλλιώς.....

ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ???ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ 6 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ???ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!!ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ???ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

ΕΕΕΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Όταν είσαι γκόμενα από τις λίγες.....και οι φωτό προφίλ σου έχουνε 543 like και 89 σχόλια η καθεμία....φρόντισε τουλάχιστον να μάθεις πως γράφεται το γαμημένο το "ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ"......ΖΏΟ ΑΠ ΤΑ ΛΊΓΑ......

laptop...

-Τεχνικη υποστιρηξη πλαισιου εκει?
-Ναι πειτε μας
-Το laptop μου βγαζει ασπρο καπνο μηπως χαλασε?
-Οχι εξελεξε νεο Παπα!...

ΟNLY IN CYPRUS.....



ΤΗΑΝΚ ΥΟU GUYS YOU ARE "TEΛΛΙΑ ΠΕΛΛΟΙ"!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!